Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa si teren zona Banu Manta -Primaria Sector 1

340 m2, caramida, an constructie: 2008

350.000 €

Ultima actualizare: 7 August 2016
Rata credit de la 9,522 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanda casa si teren 340 mp in str. Teodosie Rudeanu nr.19, sector 1, langa Primaria Sector 1, cadastru, intabulare, zona supercentrala, mijloace de transport 1, 282, 182, 205, metrou Basarab.

Detalii imobil Vand casa si teren zona Banu Manta -Primaria Sector 1

Camere 7
Strada Teodosie Rudeanu
Suprafata 340 m2
Structura caramida
Bai 2
Suprafata teren 340 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..