Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Imobil DOROBANTI Calinescu

730 m2, 4/s+p+4, an constructie: 2006

6.500 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 26 Iulie 2016

Imobilul este localizat pe str. Geroge Calinescu nr. 53 a si poate fii vizualizat oricand. Are 4 etaje, cu o camera de conferinte la parter, lift, terasa la ultimul etaj si baie si grupuri sanitare pe fiecare etaj .Etajele pot fi compartimentate la alegerea dvs. De asemenea are un lift modern instalat. Anul de constructie este 2006.

Detalii imobil

Incaperi 12
Strada George Calinescu
Suprafata 730 m2
Structura 4/s+p+4
An constructie 2006

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..