Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Titan - Evocasa Optima, Metrou 1 Decembrie 1918

60 m2, 3/11

330 € / luna

Ultima actualizare: 26 Iulie 2016


Apartament 2 camere Titan-Evocasa Optima str. Fetesti 54-56, 7 min. metrou 1 Decembrie, constructie 2010, 60 mp, 3/11, centrala termica de bloc, complet independent din pdv al utilitatilor, mobilat si utilat, bucatarie open space cu living, dormitor matrimonial, balcon mare, AC, cablu tv/net, LCD, loc de parcare, 330 euro neg.


 


Detalii imobil Apartament 2 camere Titan - Evocasa Optima, Metrou 1 Decembrie 1918

Plata in avans 1 luna
Garantie 330 €
Camere 2
Strada Fetesti
Suprafata 60 m2
Etaj 3/11
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..