Acest anunt nu mai este activ

Dimitrie Leonida

150 m2, P+1+M, an constructie: 2016

130.000 €

Ultima actualizare: 18 Iulie 2016
Rata credit de la 3,445 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular, Bucuresti, sect 4, la 2 minute de Metrou Dimitrie Leonida - Vila individuala P+1+M (150mp), formata din 3 dormitoare, living, 3 bai, bucatarie inchisa, spatii depozitare, constructie 2016 din caramida Porotherm pe cadre din beton armat, placi armate peste parter si etaj 1. Acoperis din tabla 0,5 cu jgheaburi si burlane. Ferestre Tripan Rehau cu 6 camere stejar auriu. Pereti interiori din caramida de 12cm. Apa curenta, canalizare, gaze. Bucatarie inchisa (la cererea clientului sa poate lasa open space). Finisaje de lux la alegerea cumparatorului, buget generos. Curte amenajata, totul la cheie. Curte individuala 180mp. Loc de parcare.

 

Detalii imobil Dimitrie Leonida

Camere 4
Strada Ion Pechiu
Suprafata 150 m2
Structura P+1+M
Bai 3
Suprafata teren 180 m2
Deschidere 16
Amprenta la sol 53m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..