Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa 3 camere de inchiriat Piata Muncii

100 m2, S+P

900 € / luna

Ultima actualizare: 8 Iulie 2016

Casa 3 camere de inchiriat Piata Muncii, S+P, suprafata 100 mp, singur in curte - suprafata 100 mp, Subsol - 3 camere, Parter - 3 camere, 2 grupuri sanitare, bucatarie, renovata integral, gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica, Metrou Piata Muncii 3-5 min. Pret 900 euro

Detalii imobil Casa 3 camere de inchiriat Piata Muncii

Garantie 900 €
Camere 3
Strada Soseaua Mihai Bravu
Suprafata 100 m2
Structura S+P
Bai 2
Mobilata nu
Utilata nu
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..