Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila interbelica Piata Rosetti Oportunitate de investitie! De vazut!

700 m2, S+P+1+M, an constructie: 1908

490.000 €

Ultima actualizare: 5 Iulie 2016
Rata credit de la 12,979 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vind vila istorica D+P+1E+M de reprezentanta, la 3 minute de Piata Rosetti.

Vila este construita in anul 1908, este amplasata pe un teren de 400 mp, suprafata construita la sol de 200 mp si suprafata costruita totala de 700 mp din care 550 mp utili, respectiv 20 camere.

Vila mentine carateristicile imobilelor interbelice de lux: spatii de mare inaltime - aproximativ 4metri, tamplaria originala din lemn masiv si sticla, parchet masiv, sobe pastrate in majoritatea camerelor, scara si spatii de serviciu pentru servitori, subsol cu bolti din caramida, decoruri exterioare ale fatadei.

Este in curs un proiect pentru consolidare, mansardare si compartimentare interiora, rezultand in total 3 apartamente de lux de 150 mp util la parter, etaj 1, si mansarda si 1 spatiu de birou de 80 mp la demisol. Exista doua case de scara si intrare separata pentru demisol.

Se poate mentine constructia ca atare sau partitiona in mai multe apartamente de lux. Sunt necesare lucrari de renovare si consolidare.

Exista posibilitatea de a crea o curte de lumina pentru a mari spatiul la subsol.

Toate actele sunt  in regula, singur proprietar, disponibil imediat.

Toate utilitatile apa curenta si energie electrica deja functionale, gaze la usa.

Exclus agentii

 

Tel. 0753573459

Fulvio 

Detalii imobil Vila interbelica Piata Rosetti Oportunitate de investitie! De vazut!

Camere 20
Strada Inocentei
Suprafata 700 m2
Structura S+P+1+M
Bai 4
Suprafata teren 400 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1908
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..