Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Vila 390,000eur, Piata Victoria

170 m2, P+2, an constructie: 2015

390.000 €

Ultima actualizare: 4 Iulie 2016
Rata credit de la 10,548 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul este situate intr-o zona rezidentiala linistita in imediata apropiere a sediului Primariei Sector 1, aproape de Piata Victoria si Soseaua Kiseleff.

Proprietatea particulara are un regim de inaltime S + P + 1E + 2E retras, o structura din caramida Protherm, stalpi, grinzi si plansee din beton armat. Suprafata utila totala este de 169.85 mp, respectiv 145.15mp utila + 6.60mp subsolul + 3.30mp terasa intrare + 13.80mp terasa etajul 2.

Spatiul util este compus la parter dintr-un living room open space cu suprafata de 32.35mp si o baie de 4.85mp. Etajul 1 are 2 camere de 13.50mp si 14.10mp cu hol de 6.20mp si baie de 4.45mp echipata cu cada Jacuzzi. Etajul 2 are doua camera de 10mp si 9.50mp  u hol de 4.50mp si o baie de 6.00mp utilata cu dus cu hidromasaj si cromoterapie. De asemenea, la etajul 2 se afla o terasa generoasa de 13.80mp.

Camerele si holurile sunt finisate cu vopsea lavabila de culoare alba si parchet laminat de 8mm. Baile si terasele au gresie antidegrasanta si faianta stilizate pe calculator, facute pe comanda. Tot parterul are pardoseala din gresie portelanata sub care este instalat un sistem de incalzire in pardoseala. Incalzirea pentru etajul 1 si 2 este asigurata cu calorifere din aluminium. Incalzirea casei si apa calda menajera este asigurata de catre o central termica de 32kw pe gaze cu tiraj fortat. Imobilul are curentul electric stabilizat pentru prizele ce deservesc central cu gaze, combina frigorifica, TV si calculatoarele. Internetul poate fi instalat la 1TB prin reteaua de curenti slabi realizata la toate camerele. De asemenea, cladirea are camera de supraveghere si videointerfon.

Tamplaria exterioara este din PVC culoare maro si geam termoizolant oglindat iar invelitoarea din tigla metalica tip Lindab de culoare brun roscat.

 

Finisajele exterioare sunt in sistem Baumit compus din polistiren de 10cm tencuit la culoare crem si brun roscat.

De asemenea, exista un garaj auto cu racordare la reteaua de current electric a vilei. 

Detalii imobil Vand Vila 390,000eur, Piata Victoria

Camere 5
Strada Raducanu Grigore
Suprafata 170 m2
Structura P+2
Bai 3
Suprafata teren 10 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..