Acest anunt nu mai este activ

Apartament 4 camere parter Drumul Taberei

82 m2, parter/10, an constructie: 1982

60.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,649 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament de 4 camere, in zona Drumul Taberei, reper Ghencea, pe strada Gheorghe Latea nr. 11, Bl. C69, Apartamentul se afla la parterul unui bloc de 8 etaje construit pe cadre de beton armat si dat in utilizare dupa anii 1980. Suprafata utila este de 81.51 mp.
Apartamentul dispune de imbunatatiri si finisaje recente: usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie pe intreaga suprafata (anterior in apartament a functionat un cabinet stomatologic) si placaje cu faianta in bai.
Locatia este favorabila, cu acces facil catre mijloace de transport in comun (linia de metrou usor 41), zone comerciale - supermarket Auchan si Kaufland, piata Drumul Taberei, Mall Plaza, institutii de invatamant (scoli si gradinite in apropiere), locuri de recreere – parcul Drumul Taberei recent inaugurat.

Datorita amplasarii foarte bune, apartamentul poate fi utilizat atat pentru sediu firma/ cabinet cat si locuinta.

Detalii imobil Apartament 4 camere parter Drumul Taberei

Camere 4
Strada Gheorghe Latea
Suprafata 82 m2
Etaj parter/10
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1982
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..