Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa 5 camere Centura Vest Bucuresti

384 m2, P+2, an constructie: 2011

79.500 €

Ultima actualizare: 26 Iunie 2016
Rata credit de la 2,114 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

La numai 5Km de centura, BACU (dupa Dragomiresti Deal) pe terasa Dambovitei, Vila P+1+M, constructie solida caramida si beton armat 2011, baza vilei =1,80m (1m fundatie, 0,8m temelie + placa) toate utilitatile (curent tras - facturi la zi, apa - sursa proprie 20m adancime + retea stradala, canalizare - racordata prin doua iesiri la fosa betonata de 32mc., gaze la poarta - pe partea cu vila) izolata si finisata exterior, lindab, termopane Komerling, interior la rosu, Sc. desf. = 384mp (p = 152, etj. = 116, mans. = 116) teren total 420mp (21/ 19) pe colt, asfalt, total 4 dormitoare + living + mansarda open, bucatarie mare, 3 bai, doua terase, balcon, str. Dambovitei nr. 17. Autorizatie de constructie, proces- verbal de receptie, cadastru, intabulare, direct proprietar, fara complicatii cu actele. Accept diverse variante imobiliare (ap. sau teren) la 85.000E negociabil. Buc. sau Predeal - cu sau fara diferenta

Detalii imobil casa 5 camere Centura Vest Bucuresti

Camere 5
Strada Dambovitei
Suprafata 384 m2
Structura P+2
Bai 3
Suprafata teren 420 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 4 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..