Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Iancului- Mihai Bravu

63 m2, 10/10, an constructie: 1980

57.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 27 Iunie 2016
Rata credit de la 1,551 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

  Iancului , stradal pe soseaua Mihai Bravu, apropiere metrou, scara curata, bloc reabilitat termic, intrare fata, vedere spate, gresie, faianta, t, etaj 10/10+et. tehnic, terasa refacuta cu garantie, acc. credit,proprietar. Accept schimb cu apartament 3 camere zona Decebal, Unirii, Vitan Mall +diferenta di partea mea

Detalii imobil Vanzare apartament 3 camere Iancului- Mihai Bravu

Pret/m2 904,76 €
Camere 3
Strada Mihai Bravu
Suprafata 63 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..