Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Pta Alba Iulia, casa de inchiriat

140 m2, 1, an constructie: 1929

1.100 € / luna

Ultima actualizare: 16 Iunie 2016

Strada Levantica nr 18. sector 3 casa de inchiriat, renovata, finisata, 140mp utili, S+P+E+M, curte fata, terasa spate, parcare in fata casei, 4 camere, bucatarie, 2 bai, acces mijloace transport in comun, zona linistita, in apropiere supermarket, scoala, gradinita, biserica in jurul careia se poate parca. Se elibereaza la 31.07.2016. Preferam contract pe termen lung.

Detalii imobil Pta Alba Iulia, casa de inchiriat

Camere 4
Strada Levantica nr 18
Suprafata 140 m2
Structura 1
Bai 2
Mobilata da
Utilata da
Stare proprietate renovata
An constructie 1929
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..