Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Rahova - Sos. Magurele - cu plata in rate direct la dezvoltator!

136 m2, P+1, an constructie: 2016

105.000 €

Ultima actualizare: 6 Iunie 2016
Rata credit de la 2,859 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ansamblul de vile este amplasat in zona sudica a cartierului Rahova, pe Sos. Bucuresti - Magurele, Sector 5, beneficiind de transport public in comun in imediata apropriere.

Proiectul este compus dintr-un ansamblu de 24 de vile alipite pe o strada privata cu circuit inchis, cu regim de inaltime P+1, acestea urmand a fi date in folosinta in termen de 4 luni de la contractare.


COMPARTIMENTARE


Parterul locuintei este compus din garaj in suprafata de 15 mp, living in suprafata de 18 mp, bucatarie in suprafata de 12 mp, hol si casa scarii in suprafata de 13 mp si baie in suprafata de 6 mp.

Da, garajul il  putem transforma intr-un dormitor si daca ai doar o singura masina ai un loc de parcare exterior special amenajat.

Etajul locuintei este compus dintr-un dormitor matrimonial cu dressing in suprafata de 18 mp, dormitor pentru copii in suprafata de 12 mp, dormitor pentru oaspeti in suprafata de 14 mp, hol si casa scarii in suprafata de 10 mp, baie in suprafata de 9 mp si terasa in suprafata de 8 mp.


FINISAJE INTERIOARE SI EXTERIOARE


Constructia se va realiza din cadre de beton armat iar peretii exteriori si compartimentarile interioare vor fi din caramida, fatada urmand a fi tencuConstructia se va realiza din cadre de beton armat iar peretii exteriori si compartimentarile interioare vor fi din caramida, fatada urmand a fi tencuita si izolata termic cu polistiren exapandat si finisata pe alocuri cu caramida aparenta precum si cu tencuieli speciale colorate.

Locuinta se va livra cumparatorului la cheie, aceasta va fi bransata la toate utilitatile si va fi dotata cu centrala termica, calorifere, usi de interior celulare, usa metalica la intrare, usa rulou pentru garaj, tamplarie PVC  5 camere cu geam termopan, gresie si faianta, parchet, obiecte sanitare in bai si zugraveli cu vopseluri lavabile albe.

ita si izolata termic cu polistiren exapandat si finisata pe alocuri cu  caramida aparenta precum si cu tencuieli speciale colorate.

Locuinta se va livra cumparatorului la cheie, aceasta va fi bransata la toate utilitatile si va fi dotata cu centrala termica, calorifere, usi de interior celulare, usa metalica la intrare, usa rulou pentru garaj, tamplarie PVC  5 camere cu geam termopan, gresie si faianta, parchet, obiecte sanitare in bai si zugraveli cu vopseluri lavabile albe.


AMENAJARI EXTERIOARE


Stim cat de mult conteaza siguranta ta si a familiei tale, de aceea ansamblul de vile in care te vei muta este situat pe o strada  privata cu circuit inchis, ce urmeaza a fi asfaltata si din care tu vei detine in proprietate o cota parte din teren, in suprafata de 24 mp.

In fata viitoarei tale case vei avea o curte in suprafata de 22 mp, amenajata cu pavaj carosabil pentru a putea parca masina si o gradinita de flori care speram ca te va face zilnic sa zambesti.

Curtea din spate in suprafata de 72 mp, o vom amenaja special cu gazon, alei din pavaj si o zona de gratar, unde speram ca te vei relaxa impreuna cu familia si prietenii in timpul tau liber.


MODALITATI DE PLATA


Daca optati pentru plata pretului in rate direct la dezvoltator, va trebui sa achitati un avans de minim  35.000 Euro cu TVA inclus, dupa cum urmeaza:

-Suma de 15.000 Euro la semnarea promisiunii de vanzare cumparare cu privire la dreptul de proprietate asupra terenului;

-Suma de 10.000 Euro la inceperea lucrarilor de construire a locuintei;

-Suma de 5.000 Euro la finalizarea locuintei la rosu;

-Diferenta de 5.000 Euro se vor achita la predarea locuintei la cheie.

Diferenta de pret in valoare de 70.000 Euro cu TVA inclus, urmeaza a fi achita in functie de perioada pe care o alegi ca si termen de plata, astfel:

 

-Rata lunara in valoare de 292 Euro, calculata pentru o perioada de 20 ani;

-Rata lunara in valoare de 389 Euro, calculata pentru o perioada de 15 ani;

-Rata lunara in valoare de 583 Euro, calculata pentru o perioada de 10 ani.

 

Contacteaza-ne acum pentru ati face o oferta de pret, precum si de plata personalizata.

Detalii imobil Rahova - Sos. Magurele - cu plata in rate direct la dezvoltator!

Camere 4
Strada Soseaua Bucuresti - Magurele
Suprafata 136 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 182 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..