Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand in zona Domenii - Casin

230 m2, P+2, an constructie: 1994

400.000 €

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2016
Rata credit de la 10,578 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand in zona Domenii - Casin (str. Av. Mr. St.Sanatescu), Bucuresti, sector 1, apartament 9 camere in suprafata de 230 mp, in vila P+2 . La parter (partea dreapta a imobilului) este o camera si un hol/casa scarii, la etajul 1 sunt 3 camere, baie, bucatarie , camara si un balcon, iar la etajul 2 sunt 5 camere si 2 bai. Camerele sunt decomandate. Apartamentul este foarte luminos, nemobilat, reconsolidat si renovat (parchet nou, gresie, faianta, scari din marmura, termopane), are centrala proprie, curent trifazic. Teren total in proprietate 240 mp, din care curte libera, in proprietate, 175 mp. Cadastru, iesire din indiviziune. Nu este dobandit prin L.112. Nu exista parti comune.

Detalii imobil Vand in zona Domenii - Casin

Camere 9
Strada Maior Stefan Sanatescu
Suprafata 230 m2
Structura P+2
Bai 3
Suprafata teren 173 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1994
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..