Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand vila superba, arhitectura deosebita intr-un peisaj natural unic!

165 m2, 1, an constructie: 2013

185.000 €

Ultima actualizare: 15 Iunie 2016
Rata credit de la 4,902 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila arhitectura si execuție deosebita, situată in zona extrem de liniștita, curte peisaj natural unic,  P+1, parter living 28 m, bucatarie 12m, baie de servici 3m, zona de entre si hol 18m, casa scării, terasa 12m ; la etaj, trei dormitoare 14, 15, 16 m, terasa 12m, doua bai 9m si 5 m, hol 9m , acces pod amenajat circulabil zona depozitare.Centrală termică prevazuta cu sistem de management al temperaturii interioare,apa curenta din put propriu cu certificat de analiza, fosa septica, casa este foarte bine izolata termic, costuri utilități mai mici decat la un apartament de 3 camere, alarma, protecție BGS! Curtea este amenajată gazon englezesc si plante rare all time green! Gard fier forjat, porți acces auto automatizate, doua locuri de parcare in si unul out, instalație automata de udat, căsuța deosebita unicat in backyard ptr depozitare! Zona liniștita si curată, școala, grădinița, piața, magazine, acces ușor mijloace transport in comun (5 min). Merita văzuta acesta oaza de liniște, natura si frumos, si nu numai atât...merita din plin sa devină proprietatea Dvs.! Rog Agențiile si agenții imobiliari rog sa nu ma contacteze!

Detalii imobil Vand vila superba, arhitectura deosebita intr-un peisaj natural unic!

Camere 4
Strada Anotimpului
Suprafata 165 m2
Structura 1
Bai 3
Suprafata teren 371 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..