Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

P+M,(doua ap.3cam.complet separate),pivnita,teren-50024ml.pt.cash-

224 m2, 1, an constructie: 2016

52.900 €

Ultima actualizare: 23 Mai 2016
Rata credit de la 1,441 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

langa rezid. Castelli, caramida, Lindab, termopan, la gri, ideal pt. doua familii, toate utilit. de la 65 la 59 000 E pt. credit bancar, la fel pt. schimb cu ap.3-4cam. Buc. la fel si in rate lunare de min. 500 E , si avans de min. 15 000 E, iar pt. cash - 52 900 E, proprietar .

Detalii imobil P+M,(doua ap.3cam.complet separate),pivnita,teren-50024ml.pt.cash-

Camere 6
Strada Joita str. Primaverii 18
Suprafata 224 m2
Structura 1
Bai 4
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..