Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand URGENT parter din vila P+1

121 m2, P+1, an constructie: 1962

100.000 €

Ultima actualizare: 20 Mai 2016
Rata credit de la 2,659 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand URGENT parterul din imobilul P+1. Exista 2 intrari separate. Una pt. parter, cealalta pt. etaj. Apartamentul de la etaj apartine celui de-al doilea coproprietar.  Apartamentul de la parter necesita imbunatatiri si renovare. Curtea este comuna, in indiviziune, insa viitorul cumparator poate iesi din indiviziune oricand. Cotele indivize pe curte sunt egale pentru fiecare dintre proprietari. Locatia este excelenta, in spatele Facultatii de Constructii, la 5 minute de Parcul Lacul Tei. Se preteaza foarte bine pentru inchiriat la studenti, pentru creare sediu firma. Mai multe detalii vi le ofer prin telefon.

Detalii imobil Vand URGENT parter din vila P+1

Camere 4
Strada Balteni nr. 2
Suprafata 121 m2
Structura P+1
Bai 1
Suprafata teren 115 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1962
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..