Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand urgent apartament ultracentral Dacia Romana fara bulina

40 m2, 1/6, an constructie: 1939

63.000 €

Ultima actualizare: 19 August 2016
Rata credit de la 1,717 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere Bd. Dacia langa hotel Sheraton Piata Romana,  bloc  fara bulina, structura rezistenta fundatie si stalpi beton armat, plansee beton,  pereti din caramida, cate 2 ap pe palier, et 1 din 6, vedere bulevard ambele camere,  intrare din Bd Dacia, 40 mp,  semidec, incalzire centrala proprie,  calorifere, hol, fara bucatarie dar spatiu de gatit mic cu gaze, baie cu cada, gresie, faianta noi, parchet, usi lemn noi, termopan, placare marmura, instalatie electrica noua, aer conditionat, renovat,stare excelenta, boxa, teren in proprietate, toate actele, certificat energetic,

63000 euro, negociabil, tel 0724307271

Detalii imobil Vand urgent apartament ultracentral Dacia Romana fara bulina

Camere 2
Strada Bd Dacia Piata Romana
Suprafata 40 m2
Etaj 1/6
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1939
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..