Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere vila birouri - Primaverii

750 m2, S+P+4, an constructie: 1934

9.000 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 9 Mai 2016

Va oferim spre inchiriere o vila renovata integral in 2015, situata in imediata vecinatate a parcului Bordei, la 3 minute distanta de parcul Herastrau si 500 m fata de statia de metrou “Aviatorilor” din Piata Charles de Gaulle.

Pozitia privilegiata(zona Primaverii), calitatea superioara a finisajelor si nu in ultimul rand spatiul interior de dimensiune medie, recomanda proprietatea ca spatiu de birouri pentru o companie in dezvoltare.
Structurata pe subsol, parter si 3 etaje, vila se remarca prin finisaje moderne si foarte elegante, luminozitate(spatii vitrate generoase) o compartimentare confortabila, cu spatii vitrate generoase, terase si spatii verzi.
Compartimentare: open space.Detalii imobil

Incaperi 5
Strada HELESTEULUI
Suprafata 750 m2
Structura S+P+4
Grupuri sanitare 10
Parcare supraterana
An constructie 1934

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..