Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VILA PROIECT INEDIT LA ROSU

210 m2, P+1, an constructie: 2008

130.000 €

Ultima actualizare: 9 Mai 2016
Rata credit de la 3,432 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Direct de la proprietar: Bucuresti, Aparatorii Patriei, vand casa la rosu, P+1, fundatie de 90cm, constructie din caramida porotherm. La parter: 2 camere, 1 baie, 1 bucatarie cu terasa cu iesire spre gradina. La etaj: 3 camere (din care una cu baie proprie), 2 balcoane, 2 bai. Proprietatea este dotata de pivnita, garaj, lumina, gaze, apa, canal. Se extinde pe 210 mp constructie, teren 330 mp. Casa solida construita pentru a fii locuita initial de catre proprietar, care insa s-a stabilit in strainatate. Avantajul cumparatorului de a isi decide finisajele cat si utilitatea cladirii (daca va servi precum locuinta sau birou, clinica privata, gradinita, centru estetic, fitness,etc). Imobil situat la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou, intr-o zona asfaltata, cu case, predominant vile. La 500 de metri After School particular, in apropiere centru comercial, scoala, facultate, magazine, banca, etc. Merita vazuta!

Detalii imobil VILA PROIECT INEDIT LA ROSU

Camere 5
Strada INVATATORULUI
Suprafata 210 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 330 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..