Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiries vila D+P+2E 300mp utili Pache Protopopescu

300 m2, 3, an constructie: 1937

3.000 € / luna

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2016

Vila a fost construita in 1937,are cate un apartament pe nivel, deci 3 apartamente fiecare avand: 95mp utili, 4 cam, baie, bucatarie balcon.

Accesul in imobil se face prin 2 intrari , una din bd Pache Protopopescu, si una langa scoala nr56. Fiecare intrare in imobil duce la cate o scara interioara. Din aceste scari interioare se face accesul catre fiecare apartament ( nu se intra dintr-un apartament in altul)
Demisolul este spatiu de depozitare, in suprafata de 95mp, neamenajat.

Suprafata totala a terenului este 264mp din care exista o curte principala in suprafata de 80mp si o alta curte in suprafata de 60mp.

Cladirea a fost recent renovata, este izolata termica exterior si are toate imbunatatirile pentru fiecare apartament : gresie, faianta, parchet, geamuri termopane, aer conditionat, centrala proprie.

Imobilul se afla pe o alee de vile pe bd Pache Protopopescu, in o zona foarte linistita, la 2 minute de statia de metrou P-ta Iancului si dispune de 2 locuri de parcare la intrarea principala ( din bd Pache Protopopescu) si 2 locuri de parcare la intrarea secundara ( din bd Mihai Bravu)

Detalii imobil Inchiries vila D+P+2E 300mp utili Pache Protopopescu

Camere 12
Strada Int Serg Pantiru Ion
Suprafata 300 m2
Structura 3
Bai 3
Mobilata da
Utilata da
Stare proprietate renovata
An constructie 1937
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..