Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa mansardata ptr melomani , 15 minute de Buc

90 m2, p+m, an constructie: 2008

45.000 €

Ultima actualizare: 10 Mai 2016
Rata credit de la 1,190 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Petrece non stop, fara interdictii, muzica la maxim si libertate fara bariere , sa ai o viata fara limite , aceasta casa iti poate oferi ce-ti doresti. 

Are confortul unui apt. , mai putin GAZELE CARE SANT IN FATA PORTII .. 

Dispune de 4 cam. , 3 bai MICI , 2 bucatarii ,G. F. P. Termopane , 2 surse de apa, 2 canalizari ,mansarda ,  constructie 2008,  . Anvelopata , invelita cu tabla Lindab. 

Se afla pe sos Alexandriei, la 14 km de Bucuresti, 15" cu masina , imediat dupa barajul Argesului , in Mihailesti de Giurgiu , maxi taxi din 10 in 10' .

 Este situata CENTRAL intre case, are amprenta de 90 mp, teren total 220 mp si posibilitatea  de a parca masina in curte. Se poate transforma intr-un duplex, sau chiar doua, in functie de necesitatile fiecaruia. 

SCHIMB CU APARTAMENT :  - 3 cam , sau  - 2 garsoniere , neaparat cu balcoane si etj superioare , FARA CF 3 , DOAR IN BUCURESTI, sant deschis si la alte variante. 

FARA NICI O DIFERENTA DE BANI, NU CER SI NU OFER, 

valoare ptr schimb 60 000 E sau vand cu 45 000e .

 FARA agentii imobiliare , sau situri de promovare.

 Incalzire : sobe - Lemn,   - numar : etaj : p+m,  -  numar camere: 4,  -  numar loc de parcare: 2,   -  - numar bai: 3 MICI ,  - suprafata utila: 90,  - suprafata totala: 220, -  anul constructiei: 2008

   0726 181143 - 45000e

Detalii imobil Casa mansardata ptr melomani , 15 minute de Buc

Camere 4
Strada Giurgiu
Suprafata 90 m2
Structura p+m
Bai 3
Suprafata teren 220 m2
Deschidere 9
Amprenta la sol 90m2
Mansarda DA
Material Beton, Caramida, BCA
Stare proprietate buna
An constructie 2008
Compartimentare semidecomandat
Utilitati apa, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare privata

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..