Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila Mosilor - Armeneasca

100 m2, S+P+1+M, an constructie: 1935

400.000 €

Ultima actualizare: 24 Mai 2016
Rata credit de la 10,599 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila din perioada interbelica situata in zona Mosilor – strada Cercului foarte aproape de Biserica Armeneasca.

Dispusa pe demisol, parter, etaj, mansarda si pod generos care poate fi transformat in 2 camere mari, vila este compusa din 8 camere decomandate (3 camere la parter, 3 camere la etaj, 2 camere la mansarda) mobilate in stil clasic si cu parchet din stejar, are o amprenta de 100 mp si 2 intrari separate. Imobilul nu prezinta risc seismic si necesita renovare.

Ideal pentru birouri notariale, ambasada, birouri avocatura, clinica medicala.

Detalii imobil Vila Mosilor - Armeneasca

Camere 8
Strada Cercului
Suprafata 100 m2
Structura S+P+1+M
Bai 2
Suprafata teren 300 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1935
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..