Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VAND casa batraneasca REAMENAJATA Bucurestii Noi

90 m2, P, an constructie: 1970

125.000 €

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2016
Rata credit de la 3,306 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Direct proprietar , Vand casa batraneasca locuibila, imbunatatita. 3 camere, 1 baie , 1bucatarie , veranda inchisa , spatiu depozitare ( conform schita ). Casa este situata in spatele Teatrului Masca , la un minut de statia de metrou Parc Bazilescu si este pozitionata intre vile ( nu este intre blocurile noi construite ). Cadastrul si intabularea  finalizate in ianuarie 2016. Impozitele platite la zi. In prezent este locuita dar se poate elibera imediat.

 

Suprafata totala a terenului 300 mp  ( 30 m lungime X 10 m deschidere ) . Curtea a fost betonata si se poate monta o constructie usoara fara fundatie pe o suprafata libera de 100 mp ( 10 m x 10m ).  Reteaua de canalizare schimbata , placata pe exterior cu Polistiren expandat 10 cm , contor nou gaze ,contor nou energie electrica. Incalzirea cu sobe de teracota , cu posibilitatea montarii unei centrale termica ( focul este montat separat  ) . Termopane, parchet in camere si veranda , gresie si faianta hol / baie / bucatarie.

Pretul usor negocibil. Exclus agentii imobiliare. Se poate viziona zilnic ( inclusive weekend 0 intre 8 00 – 21 00

Detalii imobil VAND casa batraneasca REAMENAJATA Bucurestii Noi

Camere 3
Strada pietei
Suprafata 90 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 300 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..