Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ideal hostel,complex vile, 60 de camere, 22 bai, zona Unirii

1000 m2, D+P+M, an constructie: 1950

650.000 €

Ultima actualizare: 6 Mai 2016
Rata credit de la 17,223 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Un complex de cladiri situate intr-o singura curte - spatioasa, cu intrari separate, in zona centrala, cu destinatie pretabila pentru hostel,pensiune,  birouri, sediu firma+birouri+locuinta,cazare personal si orice alt domeniu unde sunt utile un numar mare de camere de tip  pensiune. 
Unele zone sunt super finisate - lux(corp D) dar  alte zone mai necesita finisaje usoare gen rezugravire, parchet/gresie fainta/mocheta (corp C)


Detalii imobil Ideal hostel,complex vile, 60 de camere, 22 bai, zona Unirii

Camere 60
Strada Parfumului
Suprafata 1000 m2
Structura D+P+M
Bai 22
Suprafata teren 1000 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1950
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..