Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

INCHIRIEZ GARSONIERA

50 m2, 10/15

200 € / luna

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2016

Inchiriez garsoniera in Ansamblu Rezidential Primavara din Prelungirea Ghencea, ETAJ 10 din 15, mobilata si utliata (frigider, aragaz, masina de spalat). Bloc nou, construit in 2008. Contorizare individuala a consumului de apa, energie, gaz. Priveliste superba!Facilitati: - Alei amenajate- Curatatorie- Iluminat Stradal- Lift- Loc de joaca- Piscina, SPA, Gym- Paza 24h- Market - Restaurant- Spatii verzi amenajate- Supraveghere Video- Transport RATB: 122 si 222Chiria+ 2 luni GARANTIE

Detalii imobil INCHIRIEZ GARSONIERA

Garantie 400 €
Camere 1
Strada Prelungirea Ghencea
Suprafata 50 m2
Etaj 10/15
Bai 1
Centrala termica DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate de renovat
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..