Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar inchiriez spatiu birouri in zona Baneasa

233 m2, 3/3

12 € / luna

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2016

Proprietar inchiriez spatiu de birouri (233mp) la etajul 3 al imobilului P + 3E + T, situat in zona Baneasa-pasajul BaneasaChiria este de 12E/mp +tva.Spatiul va fi predat in conditii standard de amenajare: podea mocheta, tavan casetat, peretii zugraviti in alb, iluminarea cu lampi flourescente si spoturi, grupuri sanitare amenajate complet.Imobilul dispune si de o parcare generoasa, proprietate privata.

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Ion Ionescu de la Brad, 2b
Suprafata 233 m2
Structura 3/3

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..