Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa central bul. dacia

71 m2, parter, an constructie: 1955

80.500 €

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2016
Rata credit de la 2,192 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa central zona, centrala, stradal, foarte bine pozitionata, B-dul Dacia,sector 2 Bucuresti , 71mp utili CASA ,iar terenul de sub casa este de 87 mp total sub casa , fara curte , cu 20 mp servitute care nu ne apartine , dar se poate face o alta intrare, stradal,demolabila sau posibilitate consolidare plus etajare , CUT 3 , H max. 16m ,cu canalizare ,gaze,apa,electricitate,retea trifazica,ideal si pentru sediu firma,spatiu comercial,birouri,cabinet.
Casa este cumparata cu legea 112 in anul 1994,iar Din anul 2004 am Hotarare Judecatoreasca Definitiva si Irevocabila, casa fiind fara probleme, mostenitorii au fost despagubiti de catre stat.
TEL :0722123159...0723190576

Detalii imobil Vand casa central bul. dacia

Camere 2
Strada dacia
Suprafata 71 m2
Structura parter
Bai 1
Suprafata teren 87 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1955
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..