Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar închiriez Ap.2 camere,langa Coloseum Park.

48 m2, d/2/2

270 € / luna

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2016

Bloc nou ,apartament lux, mobilat complet si utilat modern ,demisol inalt, foarte racoros vara,foarte calduros iarna.Apartamentul este decomandat cu bucatarie inchisa ,gresie ,faianta,parchet de calitate superioara, centrala termica,contor gaze,apometru ,contor lumina,cablu tv-net ,la un minut de statia de masinna 112,422.Vis a vis de COLOSEUM PARK, Carrefour Coloseum si Le RoyMerlin.Cartier verde,foarte curat,civilizat.Merita vazut!

Detalii imobil Proprietar închiriez Ap.2 camere,langa Coloseum Park.

Plata in avans 1 luna
Garantie 280 €
Camere 2
Strada Carrefour Coloseum
Suprafata 48 m2
Etaj d/2/2
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..