Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere dec 73mp 2 bai 2 balcoane Bd Chisinau - DIHAM

73 m2, 5/10, an constructie: 1984

75.000 €

Ultima actualizare: 14 Martie 2016
Rata credit de la 2,046 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular, persoana fizica, scot la vanzare un apartament cu 3 camere, spatios (73 mp utili) pe Bd. Chisinau sector 2, DECOMANDAT, structura blocului solida – beton MONOLIT, construit in 1984, REABILITAT TERMIC (2015), etaj 5/10, amplasat stradal cu vedere in fata blocului, dispune de imbunatatiri, 2 grupuri sanitare renovate (in 2008), 2 balcoane inchise cu termopan, termopane in toata casa (5 camere, LOW-E), 2 debarale pentru depozitare, 2 dormitoare spatioase, bine amplasate, sufragerie de 18 mp, acces balcon 1 din sufragerie si acces balcon 2 din dormitorul mare, usa metalica, interfon, apometre, contoare caldura, lift renovat, scara renovate, curata, vecini linistiti, fara datorii, asociatie de proprietari serioasa, fara probleme.

Apartamentul este situat la 2 minute de intersectia Bd. Basarabia cu Bd. Chisinau, vedere stradala. Este situat la 10 minute de Mega Mall, Piata Delfinului, Lidl Morarilor, Mega Image, metrou Titan, Arena Nationala. Este situat la 200m distanta de o scoala generala, 2 licee, gradinita si spitalul Ilfov, clinica Hipocrat, 2 minute distanta pana la RATB: autobuz (335, 330, 102, 101) + tramvai (16, 40, 36).

Toate actele sunt la zi, in regula, prim proprietar, detin cadastru, intabulare si certificat energetic CLASA A, comision 0%, persoana fizica, particular, prim proprietar.

Este un apartament curat, spatios, decomandat si merita vazut, disponibil in orice moment, se vinde partial mobilat.

Pret: 75.000 Euro usor negociabil la fata locului.
Rog si ofer seriozitate!

Detalii imobil Apartament 3 camere dec 73mp 2 bai 2 balcoane Bd Chisinau - DIHAM

Camere 3
Strada Chisinau
Suprafata 73 m2
Etaj 5/10
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1984
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..