Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila renovata, aflata langa Kaufland C, se inchiriaza toata sau partaj

290 m2, S+P+2

1.400 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 3 Martie 2016

Intregul imobil de 280 mp este oferit spre inchiriere pe termen lung (cel putin 2 ani). Deoarece are 2 intrari si 2 scari de acces, imobilul poate fi usor partajat pe verticala in 2 parti care s-ar intinde pe 160 si 120 mp. Aceste parti pot fi inchiriate separat. Strada fiind mica si cu sens unic, exista cel putin 2 locuri pe parcare in fata casei si altele in apropiere; pentru biciclete si motociclete exista spatiu de parcare/ depozitare in curte si in gradina din spatele casei. Este o zona excelenta pentru locuit, dar se preteaza si la o activitate comerciala, imobilul avand si o mica magazie si o pivnita cu acces din bucataria de la parter. Suntem de acord cu stabilirea unui sediu de firma. Casa are 2 centrale termice, instalatie electrica renovata in 2016, aspirator centralizat incorporat in pereti (excelent pentru persoane astmatice sau cu alergii, pentru ca praful fin este eliminat in exteriorul casei). Bucataria poate fi inchiriata complet utilata, daca se doreste. Aflata la distanta mica de Kaufland Colentina, casa este deci si la o distanta rezonabila de metrou si de o multitudine de mijloace de transport in comun. Toate sunt in imediata apropiere: centre comerciale, policlinica, scoala, gradinite, parc, biserica.  

Detalii imobil Vila renovata, aflata langa Kaufland C, se inchiriaza toata sau partaj

Pret/m2 4,83 € / luna
Plata in avans 2 luni
Garantie 500 €
Camere 12
Strada Teofil
Suprafata 290 m2
Structura S+P+2
Bai 6
Suprafata teren 240 m2
Deschidere 8
Amprenta la sol 100m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica DA
Mobilata nu
Utilata partial
A / C DA
An renovare 2016
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Sosea pavat
Canalizare Canal
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..