Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere - Str. Dinu Vintila, sector 2

56 m2, 3/4, an constructie: 1988

300 € / luna

Ultima actualizare: 15 Februarie 2016

Oferim pentru închiriere apartament 2 camere decomandate, suprafața utilă 56 m2 + balcon închis 4 m2, etaj 3/4, situat pe str. Dinu Vintilă la 5 minute de stația de metrou Ștefan cel Mare. Bloc reabilitat termic, incalzire retea centralizata, ferestre termopan, racordat la cablu și internet. Sufragerie: mocheta, canapea extensibila cu biblioteca si dulapuri laterale, birou, masuta cu televizor. Dormitor: mocheta, canapea extensibila, dulap, masa extensibila, fotolii. Bucatarie: aragaz, frigider, masa cu scaune. Baie: masina de spalat. Hol: dulap haine, cuier. Camara si debara: rafturi. Chiria 300 euro/ lună. Apartamentul poate fi vizitat începând cu 15 februarie 2016. 

Detalii imobil Apartament 2 camere - Str. Dinu Vintila, sector 2

Camere 2
Strada Dinu Vintila
Suprafata 56 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
An constructie 1988
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..