Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar Vitan Olimpia inchiriez apt 2 camere

55 m2, 3/10

330 € / luna

Ultima actualizare: 11 Februarie 2016

Apartament 2 camere deosebit de frumos si spatios, semidecomandat, prima inchiriere, confort 1 situat in zona Vitan Olimpia, nu este stradal, in apropiere de Auchan Vitan si Kaufland- Mihai Bravu, etaj 3/10. Blocul a fost construit in anul 1980, reabilitat si beneficiaza imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, termopan, balcon inchis in termopan, usa metalica, usi interioare din lemn, aer conditionat. Apartamentul este complet mobilat si utilat, in acest sens, beneficiind de: , frigider, masina de spalat, aragaz, hota, televizor LCD, televizor bucatarie, mobila moderna in toate camerele, pat dublu in dormitor, canapea  si 2 fotolii extensibile in living, cablu tv si internet, hol intrare dressing + cuier etc. Locatia proprietatii ii confera acesteia acces facil la numeroase mijloace de transport in comun ( Metrou Dristor, metrou Mihai Bravu; Autobuz 135, 123,  Tramvai 1), Complexul comercial Kaufland, Mall Vitan. Apartamentul va fi disponibil pentru inchiriere din data de 10 martie 2016.Tel. 0744482790

Detalii imobil Proprietar Vitan Olimpia inchiriez apt 2 camere

Garantie 330 €
Camere 2
Strada Baia Mare
Suprafata 55 m2
Etaj 3/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..