Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez ap 2 cam Rasarit de Soare Titan

60 m2, 3/11

340 € / luna

Ultima actualizare: 1 Februarie 2016

Inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat (cu balcon), etaj 3/11 in ansamblul Rasarit de Soare, complet utilat si mobilat.

Apartamentul este complet utilat (AC dublu split,aragaz,hota, frigider, masina de spalat , un televizor) si mobilat modern (spatiile de odihna, luat masa, gatit si depozitare sunt toate delimitate si amenajate cu simt practice si estetic). Inchirierea se face impreuna cu locul de parcare situat la iesire din ansamblu. Loc de joaca pentru copii in interiorul ansamblului. Scara cu 4 apartamente pe nivel, foarte curat (curetenia pe spatiile comune se face la 2 zile).

Amplasare: acces 5 minute statii ratb 330,335,253,311,101 linie tramvai 40, acces 15 minute metrou Titan sau metrou 1 Decembie (mers pe jos); acces facil puncte de interes: Auchan Titan&Iris Mall&World Class(2 min), piata 1 Decembrie, parcul IOR-Titan, scoli (82,195, Liviu Rebreanu, Liceul AI Cuza), gradinite(240,241), crese(Titan II, Titan IV).

Prêt inchiriere 340E/luna, avans 1+1 luna garantie.
Nu doresc sa fiu contactat de agentii imobliare. Tel: 736208272

Detalii imobil Inchiriez ap 2 cam Rasarit de Soare Titan

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Liviu Rebreanu
Suprafata 60 m2
Etaj 3/11
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..