Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

BUCURESTII NOI

536 m2, D+P+E+M, an constructie: 2011

420.000 €

Ultima actualizare: 15 Februarie 2016
Rata credit de la 11,436 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar  vand   vila D+P+1+M, constructie 2011, suprafata  teren  500 mp,  deschidere  22 mp, amprenta  la sol  175 mp , suprafata  utila  536 mp , singur in curte,  pe fiecare nivel :

Demisol-  camera tehnica , spalatorie   ,   camera ALA  ( construita exact ca la carte ),   grup sanitar  , sUprafata libera  .              

Parter  – bucatarie , living ,   camera ,  grup sanitar

Etaj -  2 camere  fiecare cu  dressing    si  grup sanitar ,  2 camere  + grup sanitar , terasa

Mansarda  -  3 camere , 2 grupuri sanitare.

Energie electrica  trifazat , putere 23 A,  apa si  canalizare  ( apa nova ) , gaz ,  toate sunt racordate si functionale

Detinem o arhiva cu toate autorizatiile de demolare si de constructie, facturile si chitantele de la materialele  folosite  pentru  construirea  casei.

Instalatiile electrice, sanitare si de incalzire prin pardoseala sunt efectuate, peretii sunt tencuiti  si gletuiti pregatiti pentru lavabila, faianta . Sapa este turnata  la demisol  si la mansarda. Aparatele de aer conditionat sunt  de asemenea  montate.  

Este o  constructie  solida , efectuata  numai  cu materiale de  foarte  buna  calitate ( termopane  salamander, acoperis lindab, centrala termica wiessmann  ...) , cine stie ce insemna o lucrare bine facuta  o sa recunoasca acest  lucru din prima clipa cand va  viziona  casa .

Faptul ca acum casa se afla la ‘ alb’   reprezinta un avantaj  pentru  noul  proprietar  deoarece  o    poate   finisa exact  asa cum doreste , dupa   bunul  gust.

 

Casa este  cam la 10 minute de  viitoarea statie de metrou  Laminorului  sau  Straulesti.

Accept si colaborare cu agentii imobiliare.


Adriana

0721.334.660

Detalii imobil BUCURESTII NOI

Camere 8
Strada Aeromodelului
Suprafata 536 m2
Structura D+P+E+M
Bai 6
Suprafata teren 500 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..