Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Teren 170 m.p. ultracentral dechidere dubla 99.800Eur Plevnei,Eroilor

110 m2, P+1, an constructie: 1900

99.800 €

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2016
Rata credit de la 2,718 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand 2 case vechi pe teren 170 m.p. ultracentral dechidere dubla, pe colt 10x17, intabulate, Certificat Urbanism, Cadastru, Calea Plevnei, Witing, zona Gara de Nord, Pod Basarab, la 5 minute de puncte de interes: Cotroceni, Academia Militara, Eroilor, Piata Victoriei, Domenii, Aviatorilor, Piata Matache, Orhideea, Regie, (587 euro/m.p. teren)

Detalii imobil Teren 170 m.p. ultracentral dechidere dubla 99.800Eur Plevnei,Eroilor

Camere 5
Strada Plevnei colt Witing
Suprafata 110 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 170 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1900
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..