Casa de vanzare 5 camere stil mediteranean

120 m2, P+1+terasa, an constructie: 2015

90.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,451 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Locuinta tip duplex P+1+terasa, la alb. An consructie 2015. Face parte din ansamblul Ambasador Residence si dispune de toate utilitatile: energie electrica, gaze, alimentare cu apa dintr-un put de mare adancime (140 m), canalizare cu statie proprie de epurare a apelor reziduale, strada privata iluminata, internet +TV fibra optica, loc de joaca pt copii. Suprafata construita desfasurata 140 mp, utila 113 mp + 67 mp terasa, teren 287 mp. Varianta cu 5 camere si 3 bai si varianta cu 4 camere si 3 bai. Strazi asfaltate. CARTEA IMOBILULUI. In pretul final intra si 120 mp cota indiviza din partile comune (drum acces, post TRAFO, putul de apa, bazin colector etc.) Accesul se face rapid din Prel. Ghencea sau din Sos. Alexandriei. Stadiul la care se vinde acum este "la alb" ( centrala + calorifere, vinarom + prize si intrerupatoare). Se poate discuta si de varianta la gata. Pret special pt achizitia ambelor case.

Detalii imobil Casa de vanzare 5 camere stil mediteranean

Camere 5
Strada safirului
Suprafata 120 m2
Structura P+1+terasa
Bai 3
Suprafata teren 290 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..