Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament ultracentral pentru sediu firma

140 m2, P/2, an constructie: 1900

600 € / luna

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2016

Ofer spre inchiriere apartament 4-5 camere, ultracentral (Piata Rosetti-Mosilor), la parter in vila P+1+M, 140 mp, intrare separata, parchet,mocheta, gresie, faianta, termopane, centrala proprie, aer conditionat, linie telefonica internationala, internet, cablu TV, nemobilat, renovat, excelent pentru sediu firma, birou notarial/avocat, exclus locuinta. Tel. 0721271405 sau 0722662952.

Detalii imobil

Garantie 650 €
Incaperi 5
Strada Mosilor
Suprafata 140 m2
Structura P/2
Grupuri sanitare 1
An constructie 1900
Facilitati/dotari apa, canalizare, CATV, climatizare, curent, gaz, acces internet, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..