Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 3 camere Sos Giurgiului

67 m2, 2/10

300 € / luna

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2015

Inchiriez apartament 3 camere decomandat, etaj 2/10, doua balcoane, un grup sanitar, contor de gaze separat pentru centrala, apometre, repartitoare, renovat recent, gresie, faianta, parchet, termopan,inlocuit total instalatia sanitara (grup sanitar, bucatarie, inclusiv conductele generale ale blocului), usa metalica, loc de parcare. An constructie 1976. Statie Ratb in fata blocului, la parterul blocului se afla centrul Enel, Sos Giurgiului 127, sector 4, intrarea in bloc prin Strada Tatulesti.
NEMOBILAT! Loc de parcare.

Detalii imobil Inchiriez apartament 3 camere Sos Giurgiului

Garantie 300 €
Camere 3
Strada Sos Giurgiului
Suprafata 67 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..