Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere de vanzare zona Bucurestii Noi, Soseaua Chitilei,

80 m2, 1/3, an constructie: 2015

65.000 €

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2015
Rata credit de la 1,771 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere de vanzare zona Bucurestii Noi, Soseaua Chitilei, Sector 1, Bucuresti.Bloc constructie noua, 2015, finisaje la cerere incluse in pret.Constructie pe structura de beton (stalpi, plansee), inchiderile fiind facute din caramida porotherm, izolata la exterior cu polistiren.Centrala proprie de apartament.Contoare individuale la utilitati.Cheltuieli adiacente reduse lumina pe scara si o femeie de serviciu de 2 ori pe saptamana.Zona linistita de case si vile. In apropiere: scoli, gradinite, magazine, piata, mijloace de transport, metrou etc..Strada putin circulata la 200 de m de Soseaua Chitilei.In cartier gasiti si un Hypermarket Carrefour Colosseum, Penny Market, Kaufland. Sunt in constructie inca un hypermarket si 2 Malluri.Acces usor spre centru sau spre iesirile din oras.Vecinatati: Cartierul Pajura, Bulevardul Jiului, Cartierul Damaroaia, Podul Constanta.

Detalii imobil Apartament 3 camere de vanzare zona Bucurestii Noi, Soseaua Chitilei,

Camere 3
Strada strabuna
Suprafata 80 m2
Etaj 1/3
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..