Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

4 Camere in zona 1 Decembrie 1918

80 m2, 4/4, an constructie: 1970

70.000 €

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2015
Rata credit de la 1,910 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 4 camere decomandat, in suprafata de 80 mp, situat la etajul 4 din 4 , in bloc constructie tip I, in zona Titan - 1 Decembrie 1918. 
Apartamentul dispune de 2 grupuri sanitare si 1 balcon tip logie. Are vedere mixta. Imbunatatiri: gresie si faianta (bucatarie, holuri, bai), parchet (2 camere), termopane, plafoane false (bucatarie, holuri, bai), usa metalica , instalatii electrice schimbate recent, bucataria si baile renovate complet, izolatie termica realizata acum 2 ani. 
Bloc curat, zona verde , mijloace de transport in comun (RATB si metrou), parcuri, scoala.

Detalii imobil 4 Camere in zona 1 Decembrie 1918

Camere 4
Strada Jean Steriadi
Suprafata 80 m2
Etaj 4/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..