Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 Camere in zona Militari - Uverturii

65 m2, 4/4, an constructie: 1971

50.000 €

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2015
Rata credit de la 1,364 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament de vanzare: 3 camere, se afla in Militari-zona Uverturii, situat la etaj 4/4, in imobil constructie 1971.
Apartamentul este termoizolat pe interior cu polistiren de 5mm, beneficiaza de ferestre termopan, balcon inchis, gresie, faianta, parchet si usa metalica. Semidecomandat cu o suprafata totala de 65 mp, un grup sanitar si un balcon tip logie. Este contorizat cu apometre. 
Zona verde, linistita, scara civilizata. Acces RATB (41, 178, acces M Crangasi sau M Lujerului), hipermarketuri (Cora ,Mega Image, Profi). Acces facil Parcul Crangasi, Lacul Morii. Dispune de toate actele necesare vanzarii. Pretul este 55.000 Euro, negociabil.

Detalii imobil 3 Camere in zona Militari - Uverturii

Camere 4
Strada Cetatea de Balta
Suprafata 65 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1971
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..