Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

75mp -SPAIU- BIROURI- ATELIERE -COAFOR-

75 m2, BCA, an constructie: 2000

350 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 17 Februarie 2016

75 mp- et 1 -Spatiu  (  vila  ) BUL-ENERGETICIENILOR  nr.  126  ( fizicienilor )pretabil -BIROURI-firma -mica croitorie-etc.-dotat cu -grup sanitar -curent trifazic - centrala proprie calorifere-cablu tv internet -chirie 350 lunar -tel. 0742358368-contract financiar 

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada BUL.ENERGETICIENILOR
Suprafata 75 m2
Structura BCA
Grupuri sanitare 1
Numar locuri de parcare 1
An constructie 2000

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..