Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Cursuri profesionale de calificare!

200 m2, 2/2, an constructie: 2005

169 €

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2015
Rata credit de la 5 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 In urma cursurilor absolvite la noi, veti primi diplome emise de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, autorizate de ANC - Autoritatea Nationala pentru Certificari si recunoscute de statele membre UE. Daca va certificati cunostintele, aveti posibilitatea sa va gasiti un loc de munca mai rapid in tara sau in strainatate, veti deveni mai valoros pentru angajator si veti dobandi cunostinte avansate in domeniu.
Tehno Art Solution organizeaza cursuri pentru meseriile: masinist utilaje cale si terasamente, sudor, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, electrician de intretinere si reparatii in industria mica, lacatus constructii metalice si utilaj tehnologic, zidar-pietrar-tencuitor, dulgher-tamplar-parchetar, fierar-betonist montator prefabricate, asfaltator, pavator, lucrator in comert, bucatar, tamplar universal, tapiter, operator CNC.

Detalii imobil Cursuri profesionale de calificare!

Camere 15
Strada Calea Vitan Nr. 135
Suprafata 200 m2
Etaj 2/2
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..