Vila, Bucuresti Sect 4, Sos Oltenitei ansamblu rezidential, 6 cam

240 m2, 1, an constructie: 2007

260.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 7,079 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Locuinta de lux amplasata intr-o zona de vile in Bucuresti, sectorul 4, mai exact Sos Oltenitei la capatul tramvaielor 11 si 34 este formata din P+1+ M avand suprafata utila de 190 mp si terenul de 307mp. Cartierul de vile este usor retras din soseaua principala combinand astfel linistea cu avantajele de a fi aproape de zonele de interes din capitala. Accesul in cartier este restrictionat prin bariere actionate prin telecomanda iar cartierul este supravegheat de catre o firma de paza autorizata. Drumul este proprietate privata a tuturor celor ce locuiesc in acest ansamblu. Vila construita in 2007 beneficiaza de mult spatiu, atat interior, cat si exterior si toate finisajele sunt de cea mai buna calitate. Incalzirea se face prin pardosela la parter si prin calorifere la etaj. Ferestele sunt din lemn statificat cu geam termopan. Vila ofera tot confortul, avand parterul cu suprafata uitla de 80 mp compus din hol, living, bucatarie, baie si debara, etajul in supafata utila de 80 mp format din 4 dormitoare, hol si 2 bai, si o mansarda de 40 mp. In curte este amenajata o terasa de 20 mp, iar spatial verde de 110 mp  este acoperit cu gazon, gard viu din tuia si pomi. Copiii se pot bucura de spatiu de joaca atat in curte cat si in afara, datorita spatiului amenajat de catre asociatia din care veti face parte, in cadrul proprietatii comune, pusa la dispozitia tuturor copiilor.

In fata casei, pe proprietatea personala pot fi parcate 4 automobile.

Detalii imobil Vila, Bucuresti Sect 4, Sos Oltenitei ansamblu rezidential, 6 cam

Camere 6
Strada Oltenit
Suprafata 240 m2
Structura 1
Bai 3
Suprafata teren 307 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..