Acest anunt nu mai este activ

4 CAMERE REABILITAT DRUMUL TABEREI 34 MOBILAT UTILAT SUPERB

86 m2, P/4, an constructie: 1965

86.990 €

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2015
Rata credit de la 2,369 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Va oferim spre vanzare un apartament de 4 camere, confort 1, parter, situat in cartierul Drumul Taberei. Apartamentul se prezinta intr-o stare excelenta si beneficiaza de imbunatatiri facute cu un bun gust desavarsit.

 

Blocul are regim de inaltime de 4 etaje si este construit pe structura din beton cu pereti din caramida. Cladirea este amplasata intr-o zona aerisita, apropiata de centre comerciale si mijloace de transport la 20 M de statia de autobuz si la 50 de metri de viitoarea statie de metrou.

Aartamentul este compartimentat ideal are vedere placuta,pe ambele parti ale blocului, neobturata de alte cladiri.

Locuinta are o compartimentare practica beneficiind de separarea zonei de zi si de noapte, 3 dormitoare, balcoane spatioase inchise in termopan, hol larg la intrare, bucatarie spatioasa si bine aerisita. 

Materialele folosite pentru instalatiile electrice si sanitare sunt de cea mai buna calitate si au fost inlocuite de curand. Apartamentul beneficiaza de modificari interioare facute cu autorizatie de constructie, modificari care dau o cu totul alta atmosfera, in comparatie cu compartimentarile clasice.

 

Finisajele interioare sunt de o calitate deosebita. Mentionam gresia si faianta in culori neutre, parchetul nou cat si usile din lemn facute pe comanda. Totodata mobilierul si electrocasnicele care vor ramane viitorului proprietar sunt de o calitate mult peste medie.

 

 

Situatia juridica a apartamentului este clara si fara probleme.

 

In cazul in care sunteti in cautarea unei locuinte deosebite, renovat cu atentie, potrivit pentru investitie sau locuinta de familie, trebuie sa vizionati aceasta oferta.

 

Pentru detalii suplimentare sau vizionari , adresati-va persoanei de contact.

 

 

 

 

 

 

Drumul Taberei este unul dintre putinele cartiere in care spatiile verzi au o pondere mare, nefiind sufocat de un trafic infernal ca in multe alte zone din Bucuresti. Locurile de joaca pentru copii sunt moderne si sigure, iar rata criminalitatii in cartier este una scazuta.

Din punct de vedere al petrecerii timpului liber, Drumul Taberei este diversificat. Iarna se poate patina in vecinatatea Pietei Drumul Taberei, indiferent de temperatura ambientala. Pentru restul anului, zona dispune de numeroase terase si restaurante.

Reteaua de transport RATB este bine pusa la punct, beneficiind de linia de metrou usor 41, cat si de multe alte linii care fac legatura cu restul orasului (8, 11, 25, 47, 69, 71, 90, 91, 93, 105, 122, 126, 137, 168, 173, 221, 268, 368, 385, 635).

Cartierul beneficiaza de hypermarket-urile Auchan,Lidl, Billa si Kaufland, cat si de doua mall-uri, ambele situate pe Bdul. Timisoara: Plaza Romania (deschis in toamna anului 2004) si Cotroceni Park (deschis la sfarsitul lui 2009).

In cartierul Drumul Taberei exista 4 piete, 2 sectii de politie, 14 gradinite, 11 scoli generale si 6 licee (Eugen Lovinescu, Elena Cuza, Grigore Moisil, Gheorghe Asachi, PTTR-Gheorghe Airinei, Petru Maior).

Detalii imobil 4 CAMERE REABILITAT DRUMUL TABEREI 34 MOBILAT UTILAT SUPERB

Camere 4
Strada Drumul Taberei
Suprafata 86 m2
Etaj P/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1965
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..