Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 3 camere zona Ior,Baba Novac

66 m2, 6/9, an constructie: 1969

67.000 €

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2015
Rata credit de la 1,824 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apart. 3 camere semidecomandat , 6\9 , zona Parc cuza ( Ior, Baba Novac ) . Bloc in reabilitare termica , loc parcare . NU Accept credit . 
Gheorghe Petrascu nr 10 . 
Langa bloc parcul Gheorghe Petrascu , Scoala Generala , Liceu .
La 5 min. de viitorul mall Park Lake , Parc cuza , Parc National , Policlinica , Gradinite , Magazine , Restaurante , Stadion Arena Nationala ...

Detalii imobil Vand apartament 3 camere zona Ior,Baba Novac

Camere 3
Strada Gheorghe Petrascu
Suprafata 66 m2
Etaj 6/9
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1969
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..