Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Tineretului Parcul Carol Sincai

110 m2, Beton, an constructie: 2014

1.100 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2015

Va oferim spre inchiriere intr-o cladire noua, finalizara in anul 2014, situata pe calea Serban Voda 145A, la 3 minute de gura de metrou Tineretului,si 2 minute de Parcul Carol. Suprafata totala a cladirii este de 770 mp utili si este dispusa pe 6 nivele( D+P+4) si beneficiaza de o structura extrem de solida. La D+P+3,isi desfasoara activitatea o gradinit,iar nivelul 4 (110 mp)momentan este de inchiriat. Pretul este de 10 euro/mp

Detalii imobil

Incaperi 3
Strada Serban Voda
Suprafata 110 m2
Structura Beton
Grupuri sanitare 3
Servicii supraveghere video
An constructie 2014
Facilitati/dotari apa, canalizare, climatizare, contor gaz, curent, curent trifazic, gaz, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..