Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 6 camere Apusului Bucuresti

180 m2, P+1, an constructie: 2015

180.000 €

Ultima actualizare: 17 Februarie 2016
Rata credit de la 4,901 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Suprafata terenului este de 214mp, suprafata construita 180mp (fara pod),78mp amprenta sol,etaj 104mp, terasa 17mp.An constructie 2015.Finisajele interioare sunt realizate la stadiul semigata si nu cuprinde gresie, faianta, parchet, usi interioare,obiecte sanitare si obiecte electrice.Certificat de calitate a lucrarilor emis de Primaria Sectorului 6, cadastru, intabulare.Casa este racordata la apa,canalizare, curent si gaz. Constructia este cu caramida poroterm 25/25/30, beton B350, tabla Lindab,fatada este realizata din poliester Austrotherm si vopsea Baumit, termopane Rehau cu 5 camere, feronerie Roto si sticla tripan, mana curenta din inox cu sticla la interior, exterior si terasa.Instalatia electrica realizata din conductori de cupru masiv, panoul de siguranta contine sigurante Schneider.Curtea este betonata si pavata iar gardul este din beton si panouri din fier forjat.

Detalii imobil casa 6 camere Apusului Bucuresti

Camere 6
Strada Dezrobirii
Suprafata 180 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 214 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..