Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 4 camere 1 Mai Bucuresti

95 m2, 6/10

600 € / luna

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2015

Apartament spatios, decomandat,panorama interesanta Piata 1 Mai - Parcul Kiseleff

Ofer spre inchiriere un apartament  cu 4 camere situat in zona Ion Mihalache,  cu acces rapid la toate facilitatile din zona Piata 1 Mai , transport public, scoli,  licee, magazine, restaurante, banci la 3 minute de parcul Kiseleff si la 10 minute de mers Piata Victoriei.
Apartamentul este decomandat, este situat la etajul 6 din 10 al unui bloc construit in 1984 si are o suprafata utila de 95 mp. Este bine structurat, cu spatiul folosit in mod optim, fiind  compus din 3 dormitoare , un living, o bucatarie, doua bai, doua debarale, un hol si doua balcoane. Apartamentul  are un hol spatios cu dressing-uri, multiple spatii de depozitare si   este utilat cu frigider, aragaz, hota, masina de spalat. A fost renovat recent si dispune de mai multe imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, termopan dublu, usa metalica, trei aparate aer conditionat.
Sufrageria si unul din dormitoare sunt mobilate, iar bucataria este complet mobilata si utilata. Exista posibilitatea de a mobila complet apartamentul.
Chiriasul va beneficia de un loc de parcare si de o vedere interesanta asupra zonei.
Datorita pozitionarii centrale este recomandat pentru o familie activa sau ca sediu de firma.

Detalii imobil apartament 4 camere 1 Mai Bucuresti

Plata in avans 1 luna
Camere 4
Strada Ion Mihalache
Suprafata 95 m2
Etaj 6/10
Bai 2
Camari si logii 2
Terase si balcoane 2
Centrala termica DA
Internet DA
Mobilat partial
Utilat da
A / C DA
An renovare 2015
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..