Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Mosilor Bucuresti

800 m2, 2/2, an constructie: 1926

8.000 € / luna

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2015

Imobilul este format din subsol, demisol, parter, parter inalt, etaj 1,etaj 2 (mansarda locuibila). Subsolul are 2 incaperi si casa scarii, demisolul 10 incaperi, parterul are 7 incaperi, un vestibul, hol principal,trei grupuri sanitare, parterul inalt, 15 incaperi din care trei casa scarii, doua vestibule, 2 wc-uri si o debara, etajul 1, 15 incaperi din care 2 casa scarii, bucatarie si doua wc-uri, mansarda locuibila,18 incaperi, din care 2 casa scarii, doua vestibule, trei wc-uri si pod partial. Cladirea are picturi pe tavan, coloane de marmura si o scara dantelata de lemn.Incalzirea se face prin centrala automata pe gaze, sursa de apa proprie (put).  Demisolul este prevazut cu sauna, 1 wc, 2 dusuri simple, 1 dus cu vibromasaj plus aparatura pentru sport. In total sunt 10 incaperi plus receptia cu intrare separata. Suntem deschisi la modificari, pentru a face spatiul cat mai pretabil afacerii dumneavoastre. Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati telefonic.

Detalii imobil

Incaperi 37
Strada Fainari
Suprafata 800 m2
Structura 2/2
An constructie 1926

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..